Thuis

Shanghai Sunstar Technology Co.,Ltd.

Bedrijfsprofiel

Was Digitaal de Technologieco. van Shanghai Sunstar, Ltd het gevestigde in 2010 concentreren zich bij de druk. Sinds Duitse Heidlberg 6+1 drukmachine aan de inleiding van 2020 van het recentste materiaal van de het Scherm Digitale technologie van Japan.

 

Wij hangen het de dienstconcept aan „Poging uw beste om perfect te zijn“, premietussenvoegsels, etiketstickers, in-Vormetiketten, Washi-banden, Kraftpapier-giftzakken en vakjes, folie&gold document vakjes te verstrekken, HUISDIER /PP/PVC die vakjes verpakken. Levering vooral van voedseletiketten, wijnetiketten, onzichtbare etiketten, anti-counterfeit etiketten en goederenetiketten, met een volledig productie en verwerkingssysteem. Wij ook zijn één van de grootste leveranciers van het tussenvoegsel van dubbele muur plastic tuimelschakelaar in China. Onze tussenvoegsels zijn helder in milieuvriendelijke kleur, en kunnen een verscheidenheid van processen met stabiele kwaliteit doen, die is bevestigd en door de eindafnemers in het buitenland voor vaak goed gekeurd. Wij hebben samenwerking ook op lange termijn direct of indirect met vele beroemde merken zoals coco-Kola, Disney, Starbucks, Schoonheid etc.

 

Wij zijn geëngageerd aan het gebruiken van hoogstaande en milieubeschermingsmaterialen, die diverse gespecialiseerde tests zoals FDA en Californië 65, enz. kunnen overgaan, hetzij binnenlandse of de uitvoerverkoop, om uw producten en uw merk aantrekkelijker te maken.

 

Wij zullen onze belofte houden en zullen constant onze klanten van prima professionele die technologie en producten voorzien, door de vertrouwelijkste dienst wordt aangevuld. Wij hopen dat alle klanten de enorme eerlijkheid, door elke samenwerkingservaring kunnen voelen, onze emotionele banden consolideren en blijven handhaven.

 

In 2020, introduceerden wij het meest geavanceerde digitale drukmateriaal in de industrie, kunnen wij klein bedrag en aangepaste orden veroorzaken. Dit kan u helpen inventaris verminderen en de hoofdinbezitneming, verbetert ook uw marktontvankelijkheid. Meer gepersonaliseerd productontwerp, verpakkingsstijl, en heldere drukkleuren kunnen de aantrekkelijkheid van de goederen verbeteren.

 

 

Probeer perfect uw beste om te zijn!

 

Digitaal de Technologieco. van Shanghai Sunstar, Ltd

De bouw van 11, Road van No.77 Huiping, Jiading-District, Shanghai, China.

Tel.: 86-13816762620

Label@tzprinting.cn

 

 

 

 

China Shanghai Sunstar Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Is Digitaal de Technologieco. van Shanghai Sunstar, Ltd een innovatief die drukbedrijf in Shanghai, China wordt gebaseerd, dat constante verbetering en de ononderbroken groei streeft. De klantentevredenheid en de permanente kwaliteit zijn onze belangrijkste richtlijnen aangezien wij in 2010 worden gevestigd.

Onze hoofdproducten is Etiketstickers, in Vormetiketten (IML), Washi-Banden, Kraftpapier-Giftdozen, de duidelijke verpakkende dozen van HUISDIERENpp pvc, en Goud & Folie de Dozen van de Kartongift.

de digitale druk heeft de volgende voordelen:

De Korte productiedoorlooptijd kan uw inventaris en hoofdinbezitneming verminderen.

Elk product in dezelfde partij heeft een afzonderlijke code, die uw volume van het websitebezoek kan verhogen en elk product vinden, zodat u logistieksupervisie kunt vergemakkelijken.

De Verfijnde kleuren aanpassing en correctie technologie, maakt de kleuren en de meer driedimensionele patronen uitstekender.

Gebruikend CMYK + kunnen de vleksinaasappel + het vlekwit, door geavanceerde kleurbeheersoftware, 80% van de steunkleursimulatie worden gesimuleerd.

De digitale druk is meer overeenkomstig huidige milieubescherming concepten.

Heeft Verpakkend het Productco. van Shanghai Taozhi, Ltd zich op de drukindustrie 10 jaar geconcentreerd. Wij hebben de rijke ervaring, het geavanceerde drukmateriaal, de volledige post-verwerkt procedures, en het bekwame team van de binnenlandse en de uitvoerverkoop om uw zaken te steunen.

Probeer perfect uw beste om te zijn!

 

Wij hebben meer dan 10 jaar ervarings in de drukindustrie.

Welcom om onze website te bezoeken of bij 86-13816762620 & e-mail aan label@tzprinting.cn te roepen

China Shanghai Sunstar Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Shanghai Sunstar Technology Co.,Ltd.
Shanghai Sunstar Technology Co.,Ltd.
Shanghai Sunstar Technology Co.,Ltd.
Shanghai Sunstar Technology Co.,Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Sunstar, OEM, ODM

Aantal werknemers : 10~50

Jaarlijkse omzet : 500-700

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shanghai Sunstar Technology Co.,Ltd. Certificaten China Shanghai Sunstar Technology Co.,Ltd. Certificaten